Grenen Frans en Russisch

HoutOffertes stuurt uw aanvraag direct door naar de houthandels in Nederland, België en Duitsland.

Aanvraag

Plaats een vrijblijvende aanvraag

Vergelijk offertes

Ontvang per mail verschillende scherpe aanbiedingen

Contact

Kies zelf en vrijblijvend de beste aanbieder

Grenen plaatmateriaal

Grenen plaatmateriaal

In ons assortiment hebben we ook Frans grenen vloerplaten van Tebofloor. De beste zagerij uit Frankrijk die vloerplaten produceert. De plaat is PEFC en CE2+gecertificeerd. Deze 7 laags is een ideale plaat om toe te passen voor vloeren of daken als een vlakke plaat gewenst is. De grenen vloerplaat is uitsluitend leverbaar in 18mm met mes en groef langs de langskanten. Ook leverbaar in maat 2440x610 met rondom T+G. De voorzijde heeft een gesloten dekfineer.

De verlijming is: Exterieur overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 (NEN EN 636-3), NF-exterieur CTB-X, BFU 100. E1 volgens NEN EN 13986 & EN 636-3

Naast de Franse Tebo plaat leveren we ook Grenen multiplex uit Rusland. Russisch grenen Cx Cx met hoiogwaardige naaldhoutfineren. Een relatief goedkope timmerplaat voor onder andere verpakkingsmateriaal en laagwaardig timmerwerk. Het grote voordeel van deze triplex plaat is dat er niet of nauwelijks spanning in zit. En daarom makkelijk te zagen en te verwerken. De plaat is zeer sterk en zeer vlak! De plaat is ook beschut buiten te gebruiken door de verlijming: WBP overeenkomstig EN 13986, EN 636-2S, EN 314-2. 

Vraag offerte aan!

Stuur uw aanvraag naar HoutOffertes.nl en ontvang de beste aanbiedingen geheel vrijblijvend per mail.

Plaats vrijblijvend uw aanvraag