Ceiba (buig)

HoutOffertes stuurt uw aanvraag direct door naar de houthandels in Nederland, België en Duitsland.

Aanvraag

Plaats een vrijblijvende aanvraag

Vergelijk offertes

Ontvang per mail verschillende scherpe aanbiedingen

Contact

Kies zelf en vrijblijvend de beste aanbieder

Ceiba buig triplex plaatmateriaal

Ceiba triplex (ook buig langs / dwars)


In ons assortiment en steeds beschikbaar uit stock hebben wij voor u Ceiba (Fuma) buigtriplex langs (250 x 122) met een kokerhoogte van 250 cm. En dwars met een kokerhoogte van 122 cm.

Ceiba Triplex is een prachtige decoratieve plaat voor interieur toepassing. De plaat is niet altijd beschikbaar. Maar door onze zeer nauwe samenwerking met verschillende West-Afrikaanse landen en fabrikanten kunnen wij steeds een aanvoer garanderen.

En zeer prettig te verwerken plaat voor vele doeleinde te gebruiken. De plaat is niet geschikt voor construtieve doeleinde.

Als buigtriplex is dit een zeer fraaie plaat. Deze Ghanese productie bieden wij steeds aan in B/BB kwaliteit en is voor geschuurd op 120 gr en bestaat uit 3 lagen met een kern van 0,6 mm en is hierdoor ideaal geschikt voor al uw ronde, golvende en gebogen toepassingen zoals meubels, badkamers, plafonds, tentoonstellingen, showrooms, Yacht inrichting, keukens, treinwagons, caravans, vliegtuigen met een buigradius van 400 tot 600 mm.

Ons buigtriplex wordt aangeboden in diktes 5, 7, 9 en 16 mm en is verlijmd met een interieur verlijming (MR) volgens EN 314-2 klasse 1

Ons aangeboden buigmultiplex langs is ideaal aansluitend bij ons aanbod aan gebogen hoekprofielen die we aanbieden vanaf radius 30 mm t.e.m. radius 400 mm.

Vraag offerte aan!

Stuur uw aanvraag naar HoutOffertes.nl en ontvang de beste aanbiedingen geheel vrijblijvend per mail.

Plaats vrijblijvend uw aanvraag