Hout kopen

Dagelijks leveren we vele soorten hout door heel Nederland. 

De aangesloten houthandels bij HoutOffertes beschikken samen over het grootste assortiment hout in Nederland. Ze leveren landelijk en dagelijks hardhout en zachthout. Welk hout u ook nodig heeft, u kunt dat eenvoudig zelf aanvragen via button "houtsoort" op de homepage. Bekijk ook alle speciale aanbiedingen bij "koopjes". Kijk op onderstaande houtsoorten voor extra informatie. 

Hout is een natuurproduct. Hout wordt wereldwijd verhandeld. Dit kan betekenen dat onder invloed van vraag en aanbod, maar ook klimaatomstandigheden en de koers van valuta niet altijd alle maten op voorraad zijn en prijzen variëren. Via HoutOffertes sturen houthandelaren u altijd een passende aanbieding. Wat u aanvraagt bieden de houthandels aan zodat u geen appels met peren gaat vergelijken. In het geval dat iets tijdelijk niet leverbaar is, kan het zijn dat de houthandels u een alternatief adviseren.

Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingsgebied. Mocht u niet weten welke houtsoort u precies nodig heeft dat kunt u via de knop “toepassingen” ook uw houtvraag stellen. Hier hoeft u niet de houtsoort te benoemen. De houthandelaren bieden u het beste hout voor uw toepassing aan. Alle houthandels zijn gerenommeerde bedrijven met veel kennis en een hoog serviceniveau en hebben jarenlange ervaring. Ze zullen u ten alle tijde het beste hout voor uw toepassing te adviseren.

Het assortiment van de aangesloten houthandels: