Wie zijn wij

Wie zijn wij?

HoutOffertes is een platform / vraag aanbod site. Achter HoutOffertes zitten diverse houthandelaren verspreid over Nederland en daarbuiten. Toetreden voor Houthouthandels is vrij, maar niet vrijblijvend. Alle deelnemende houthandels zijn gerenommeerde bedrijven, die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. De medewerkers van HoutOffertes selecteren daar ook op! HoutOffertes is speciaal ontwikkeld voor de houtgebruikers en houtaanbieders. Na onderzoek onder professionele inkopers van hout en plaatmateriaal bleek dat er behoefte is om snel en eenvoudig online offertes aan te vragen. Vooral als het gaat om niet alledaagse houtsoorten, de vaste leverancier iets niet op voorraad heeft of wanneer het hout geleverd moet worden op een plaats waar de vaste leverancier niet bezorgd. (met name bij kleinere hoeveelheden zijn dan de vrachtkosten te hoog). 

Veel inkopers liepen tegen dit probleem aan. HoutOffertes biedt de oplossing hiervoor. Wij willen u ontzorgen en brengen u in contact met een houthandelaar die en het gevraagde materiaal kan leveren op de plek waar u dat wilt! 

U kunt met een gerust hart offertes aanvragen via dit platform. De aanbiedingen die u ontvangt zijn vrijblijvend en u kunt zelf beslissen of en met wie u zaken wilt doen. Vergelijk het met andere sites zoals Trivago, Booking.com etc, daar bent u ook vrij in het nemen van een beslissing. 


De digitale stap voor de handel in hout.

HoutOffertes is speciaal ontwikkeld voor de houtgebruikers en houtaanbieders. Na onderzoek onder professionele inkopers van hout en plaatmateriaal bleek dat er behoefte is snel en eenvoudig online offertes aan te vragen. Vooral als het gaat om niet alledaagse houtsoorten, of wanneer het hout geleverd moet worden op een plaats waar de vaste leverancier niet bezorgd. (met name bij kleinere hoeveelheden zijn dan de vrachtkosten te hoog). 


Houtgebruikers komen 1 op 1 in contact met houthandelaren via de vele koopjes die worden aangeboden. Staat het hout dat u zoekt niet bij de koopjes dan kunt u zeer eenvoudig met een paar muisklikken en in de taal van de houthandel uw aanvraag in het systeem plaatsen. De zoekmachines achter HoutOffertes sturen deze aanvraag door naar gerenommeerde en gespecialiseerde houthandels. HoutOffertes heeft de houthandels geselecteerd op kennis- en serviceniveau. Via de mail worden (vaak meerdere) offertes teruggestuurd naar de aanvrager. De aanvrager kiest geheel vrijblijvend de voor hem best passende aanbieding. 

Niet meer bellen! Geen appels met peren vergelijken. Nee....snel, to the point, eenvoudig en zeer efficiënt! 

NB. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van hout en plaatmateriaal gaat uitstekend via internet door middel van dit platform. Hout en plaatmaterialen zijn producten met in de basis niet of nauwelijks toegevoegde waarde. Daarnaast staan de kwaliteitseisen vast en omschreven in diverse kwaliteitsvoorschriften, zoals de KVH, handbook Finnisch Plywood, Bouwbesluit en Gost. 


Kortom HoutOffertes voegt iets toe, is snel, simpel en betrouwbaar! Geheel gratis en vrijblijvend voor de aanvrager.


Baat het niet dan schaadt het niet.


Met vriendelijke groet,

Ard-Jan Bruggers

Beheerder HoutOffertes.nl

===============================================================================================


Onderstaand treft u een aantal gelukkige aanvragers, regelmatig geven wij aan cheques weg te besteden bij HoutOffertes.

Plaats ook een vrijblijvende offerte aanvraag en wie weet bent u de volgende gelukkige!


Winnaar HoutOffertes Kopspijkeren:

Michael Seebregts uit Hengelo.

gefeliciteerd Michael, in 5x, terechte winnaar!De winnaar van de cheque van de laatste cheque van 2016 is van Leeuwen Bouwbedrijf uit Wijdenes.

Gefeliciteerd namens alle deelnemende houthandels van HoutOffertes.

De winnaar van de cheque van maar liefst € 500,- is Bouwbedrijf Bos uit Emmeloord

Gefeliciteerd namens alle deelnemende houthandels van HoutOffertes.

De winnaar van de laatste cheque voor de bouwvan is Het Houtenmannetje.

Gefeliciteerd namens alle deelnemende houthandels van HoutOffertes.

De winnaar van de cheque van week 23/24 is Martien Aarnoudse uit St Maartensdijk.

Gefeliciteerd namens alle deelnemende houthandels van HoutOffertes.

Winnaar van de cheque van week 21/22 is Timmer en Onderhoudsbedrijf Tom Schorfhaar uit Hoofddorp.
Winnaar van de cheque van week 19/20 is Bouwbedrijf E.F. Hoogakker uit IJzendoorn

HoutOffertes: handleiding In deze instructievideo wordt de werking van WoodOnline uitgelegd.

Wilt u meer informatie over de werking van HoutOffertes? Klik dan hierHoutOffertes door John de Wolf

HoutOffertes