Hoe werkt het

Uw aanvraag:


Houtoffertes.nl werkt zeer eenvoudig. U klikt uw wensen aan in de velden op de site. Deze spreken voor zich, en deze info wordt direct vertaald in voor de houthandels gebruikelijke taal. De offertes die u ontvangt zijn hierdoor gerust met elkaar vergelijk als het gaat om kwaliteit.

Houtoffertes.nl Online gaat alles makkelijker


Eigenlijk werkt HoutOffertes heel eenvoudig! U zoekt de beste houtdeal....?HoutOffertes gaat voor u op zoek!

Check altijd eerst de "koopjes"!

Staat uw keuze er niet tussen, dan stelt u heel eenvoudig uw aanvraag via HoutOffertes en u ontvangt vervolgens vrijblijvend offertes van houthandels die uw aanvraag kunnen invullen. Vervolgens kiest u zelf de beste aanbieder!

HoutOffertes brengt u dus met houthandels in contact. Achter HoutOffertes zitten vele gespecialiseerde en gerenommeerde houthandels. Allen met service en kwaliteit hoog in het vaandel. De houthandelaren hebben samen vrijwel alle hout en plaatmaterialen in huis en kunnen landelijk uit voorraad leveren, op het juiste adres en binnen de gewenste levertijd! Het wordt u als vrager zeer gemakkelijk gemaakt en over de prijs hoeft u niet te twijfelen. De deelnemende houthandels faciliteren dit platform als een extra service naar u, maar blijven elkaars concurrent.  U kunt via de buttons "hout" en "plaatmateriaal" direct uw houtsoort en bewerking aanklikken. Via de button "toepassingen" kunt u uw zelfs zonder dat u de naam van de houtsoort weet uw aanvraag indienen. Rechts in beeld ziet u of er door de houthandels (actie) partijen worden aangeboden, mocht uw keuze daar niet tussen staan, vul dan alle vragen in en verzend uw aanvraag via het systeem. De deelnemende houthandelaren zullen u dan offertes via de mail sturen. U kiest zelf de beste aanbieder!

Het systeem is zo gebouwd dat u de juiste houtsoort, afmeting, bewerking en kwaliteit aanvraagt in de voor de houthandel gebruikelijke "taal". Geen appels met peren vergelijken. Nee, snel simpel, snel en doeltreffend met een paar klikken.

Houthandel vs Bouwmarkt

Hout kopen dat doe je bij de houthandel, die heeft er namelijk echt verstand van! En bovendien een veel groter assortiment houtsoorten en maten. Bij HoutOffertes bent u ervan verzekerd dat u uw materialen inkoopt tegen de beste prijzen en dat u het juiste advies krijgt van specialisten op het gebied van alle houtsoorten. Daar kan echt geen bouwmarkt of webshop tegenop.Vraag eens vrijblijvend een offerte en ontdekt het zelf. Bovendien wordt alles bij u voor de deur afgeleverd!

De deelnemende houthandelaren

Houthandelaren zijn trots op hun mooie vak. Ze zullen u daarom in hun offertes deskundig adviseren. Geheel vrijblijvend kiest u zelf de beste aanbieder. HoutOffertes stelt u in staat om rechtstreeks bij de houtgroothandel uw hout of plaatmateriaal te betrekken. En dat scheelt behoorlijk in prijs en assortiment ten opzichte van bijvoorbeeld een bouwmarkt of bouwmaterialenhandel. Daarnaast beschikken de houthandels over een uitgebreide machinale. Onze machines kunnen alle bewerkingen uitvoeren. Hout leveren is ons werk en dat doen we al jaren richting alle professionele verbruikers in Nederland! We hebben de meeste kennis en ervaring en bovendien leveren we met eigen vrachtwagens met kooiaap dagelijks door heel Nederland en Belgie”

Assortiment

HoutOffertes heeft het grootst denkbare assortiment hout (balken, gordingen, planken, en hardhout voor buiten), plaatmateriaal (multiplex platen, mdf, betonplex, decoratieve platen, board, underlayment met mes en groef en vloerplaten) en tuinhout, zoals vlonderplanken, terrasplanken, schuttingplanken. Wij betrekken onze materialen wereldwijd direct van de beste zagerijen, we importeren het zelf. Het hout wordt per container of per truck bij onze deelnemende houthandels afgeleverd. Wij leveren op onze beurt landelijk uw bestelling op het adres waar u dat wenst. Onze aangesloten houthandels hebben de materialen veelal zelf op voorraad en met zorg voeren ze alle bewerkingen voor u uit in professioneel ingerichte machinales. Bewerkingen zoals gronden, profileren, impregneren, fijnbezagen, schaven, etc. zijn voor de houthandel dagelijkse kost. Dit zal u veel werk uit handen nemen. “U vraagt en wij draaien".


De voordelen voor u op een rijtje

 • Veel aanbiedingen van alle aangesloten houthandels
 • Zoek eenvoudig de beste houtdeal.
 • Nooit meer zoeken naar het juiste hout, plaatmateriaal of de juiste houtleverancier, dat doet HoutOffertes voor u.
 • Snel en efficiënt aanvragen en bestellen.
 • Altijd het juiste product doordat het systeem u helpt met de exacte specificatie van het benodigde materiaal volgens de maten en kenmerken van de houthandel.
 • Aanvraag is binnen 1 minuut de deur uit aan meerdere handelaren in de buurt van het afleveradres.
 • Direct contact met een specialist op het gebied van uw aanvraag / houtsoort.
 • Geen telefoonverkeer noodzakelijk.
 • Altijd antwoord op uw vraag.
 • Optimale prijs en levertijd garantie.
 • Zaken doen met gerenommeerde handelaren met een hoog kennis en service niveau.
 • Het grootste assortiment hout en plaatmateriaal uit voorraad.
 • Materialen worden bezorgd op gewenst afleveradres (met kooiaap).


Resume

Op dit vraag/aanbod platform spelen 2 partijen spelen een rol:

Houtgebruikers (bv. aannemers, timmerfabrieken, industrie, hoveniers, gww, zzp-er, professionele klusser en particulier. etc.) aan de vraagkant, en houthandelaren aan de aanbodkant.


De match vindt plaats op 2 manieren

1.Via de Voorraad / Koopjesplaats

HoutOffertes beschikt over een virtuele voorraad dit is de koopjesplaats. Iedere houthandelaar plaatst hier zijn aanbiedingen in. U als aanvrager kunt hiervan profiteren. U doet dit door met een paar simpele klikken uw behoefte te specificeren. In geval van een match kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Net zo als bij andere vraag en aanbod sites.

2.Via een algemene aanvraag

Mocht uw gespecificeerde behoefte niet in de koopjesplaats staan, dan kunt u eenvoudig uw vraag doorsturen naar handelaren die in het postcode bezorgen waar u uw materiaal wilt ontvangen. U ontvangt eerst offerte op maat! Tevens krijgt u te zien hoeveel aanbieders uw vraag kunnen invullen.

Uw verzoek wordt voorzien van precieze specificatie van producten in voor de houthandel gebruikelijke termen, gewenst afleveradres, gewenste afleverdatum en sluitingsdatum van het offerteproces en vervolgens gestuurd naar de houthandelaren. U selecteert de beste aanbieding, u handelt uw bestelling verder af met de door u geselecteerde houthandel.