Meranti

HoutOffertes stuurt uw aanvraag direct door naar de houthandels in Nederland, België en Duitsland.

Aanvraag

Plaats een vrijblijvende aanvraag

Vergelijk offertes

Ontvang per mail verschillende scherpe aanbiedingen

Contact

Kies zelf en vrijblijvend de beste aanbieder

Meranti plaatmateriaal

Meranti Triplex

Indonesisch triplex is al heel lang verkrijgbaar in Nederland. Inmiddels zijn er veel alternatieven maar Meranti multiplex heeft zich wel bewezen de afgelopen jaren. De binnenlagen zijn van Rode hardhoutsoorten uit Indonesië. De plaat is WBP verlijmd en daardoor ook te gebruiken voor beschut buiten. Verlijming: WBP overeenkomstig EN 314-2 klasse 3. We leveren deze plaat met de volgende certificaten: SVLK-certificaat (Indonesische legaliteitsverklaring) volgens EUTR. En CE-2+. Een goede plaat voor interieur betimmering.

Naast Indonesisch meranti triplex is er ook Aziatisch meranti triplex. Deze plaat gemaakt van hardhoutsoorten uit Maleisië en Indonesië. Zeer gunstig geprijsd en net als de Indonesische meranti plaat beschut buiten te gebruiken.

Zowel Aziatisch als Maleisisch triplex zijn goed te bewerken

Er is ook een MR verlijmde Aziatische triplex plaat. Deze Hardwood multiplex is opgebouwd uit diverse hardhout soorten. We noemen de plaat ook wel MLH triplex, Mixed Light Hardwood. Deze plaat is een goedkoop alternatief voor meranti, als er geen eisen kwaliteit en sterkte van belang zijn. MLH is redelijk goed te bewerken, bij verven zuigt het materiaal veel verf op.

Een speciale meranti triplex is standbouw triplex. Wij bieden u aan: Expoplex. Expoplex is triplex op basis van verschillende hardhoutsoorten die ook afkomstig zijn uit Indonesië en Maleisië. De kleuren variëren van witachtig tot donkerroze en het relatief gunstig geprijsde triplex wordt veel gebruikt voor standbouw en is 3.6 mm dik. Expoplex heeft een speciale standbouw afmeting van 2750x1000.

De specialisten van HoutOffertes beschikken over deze soorten. We geven graag extra informatie over de diverse plaatmaterialen.

Vraag offerte aan!

Stuur uw aanvraag naar HoutOffertes.nl en ontvang de beste aanbiedingen geheel vrijblijvend per mail.

Plaats vrijblijvend uw aanvraag