Okoume deurplaten

HoutOffertes stuurt uw aanvraag direct door naar de houthandels in Nederland, België en Duitsland.

Aanvraag

Plaats een vrijblijvende aanvraag

Vergelijk offertes

Ontvang per mail verschillende scherpe aanbiedingen

Contact

Kies zelf en vrijblijvend de beste aanbieder

Okoume deurplaten plaatmateriaal

Okoume WBP deur

Okoume is het meest gebruikte plaatmateriaal voor exterieure toepassingen en deuren. Het hoogwaardige materiaal leent zich ook uitstekend voor buiten betimmeringen zoals boeidelen, windveren, dakranden, dakkapellen, borstweringen en gevelbekleding. Daarnaast is het dus zeer geschikt voor het vervaardigen van deuren. Okoume is een zeer sterke multiplex plaat en voor diverse constructieve toepassingen te gebruiken. Ook leveren wij de platen al voor gegerond of met een speciale direct af te lakken paintlaag voor hoogwaardig werk.

De gespecialiseerde houthandelaren bieden okoumé aan met garantie, ook kunt u de platen gegrond aanvragen. Okoume heeft KOMO en FSC. De fineer is dik en de B zijde is nagenoeg foutvrij. 


Okoume WBP deur Alustabiel

Deze okoumé plaat is speciaal voor deuren ontwikkeld. De gunstige eigenschappen van okoumé maken deze multiplex plaat uitermate geschikt om als deurplaat te gebruiken. Onder de dekfineren liggen aan beide zijden een aluminium tussen laag. Deze laag zorgt voor extra stabiliteit tegen kromtrekken. (De platen zijn infreesbaar.)

De Okoume alustabiel deurplaat kan zowel onbehandeld als behandeld worden aangevraagd.

De plaat heeft een KOMO certificaat en is eventueel onder garantie leverbaar.


Okoume WBP deur Alulight Paintlaag met alutussenlaag en Foam

Deze okoumé plaat is speciaal voor deuren ontwikkeld. De gunstige eigenschappen van okoumé maken deze multiplex plaat uitermate geschikt om als deurplaat te gebruiken. Onder de dekfineren liggen aan beide zijden een aluminium tussen laag. (De platen zijn infreesbaar.) Deze aluminium laag zorgt voor extra stabiliteit tegen kromtrekken. De vulling is ven geëxtrudeerd Polystyreen (XPS).

De Okoume alustabiel deurplaat kan zowel onbehandeld als behandeld worden aangevraagd.

De plaat heeft een KOMO certificaat, FSC keurmerk en is eventueel onder garantie leverbaar. 

Okoume is gemakkelijk te bewerken. Het is sterk en licht van gewicht. Bij gebruik voor buiten dienen de randen met een randsealer behandeld te worden. Verlijming Exterieur overeenkomstig EN 314-2 klasse 3. En leverbaar met garantie en FSC.

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en oonderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal. 

Vraag offerte aan!

Stuur uw aanvraag naar HoutOffertes.nl en ontvang de beste aanbiedingen geheel vrijblijvend per mail.

Plaats vrijblijvend uw aanvraag