Vuren

HoutOffertes stuurt uw aanvraag direct door naar de houthandels in Nederland, België en Duitsland.

Aanvraag

Plaats een vrijblijvende aanvraag

Vergelijk offertes

Ontvang per mail verschillende scherpe aanbiedingen

Contact

Kies zelf en vrijblijvend de beste aanbieder

Vuren hout

Vurenhout is een naaldhout soort en komt voornamelijk uit Zweden, Scandinavie en oost Europa. Vuren, ook wel zachthout genoemd, is licht van kleur en laat zich gemakkelijk bewerken. Vuren is van zich zelf niet erg duurzaam. Het kan verduurzaamd worden. Dan krijgt het hout een groene kleur. Dit geïmpregneerde vuren hout wordt ook wel tuinhout genoemd. Verder wordt vurenhout voor allerlei toepassingen gebruikt. Zoals balkhout, diverse aftimmeringen en meubels. Voornamelijk geschaafd als timmerhout. Maar ook als multiplex

Maar ook voor kastplanken, kisten, kratten, constructies en lijstwerk, balklagen, planken gevelbekleding, fijnbezaagde rabatdelen, vloerdelen. Vuren is een relatief goedkope houtsoort en wordt in Nederland het meest toegepast als bouwhout. In de bouw voor huizen en utiliteit wordt Vuren gebruikt voor wanden en dragende constructies, zoals verdiepingsvloeren. Balklaag en vloerplaat.

We hebben vuren in velen maten en bewerkingen standaard op voorraad zowel ruw als geschaafd en SLS. Daar maken we dagelijks diverse offertes voor.

Vraag offerte aan!

Stuur uw aanvraag naar HoutOffertes.nl en ontvang de beste aanbiedingen geheel vrijblijvend per mail.

Plaats vrijblijvend uw aanvraag